Ένα διήμερο γεμάτο μουσική στο Ioannina Lake Festival

on .

ioannina lake festival

Σε θερινούς ρυθμούς επιστρέφει το Ioannina Lake Festival, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας με αγαπημένα ονόματα εγχώριων καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, μεθαύριο, Παρασκευή στη σκηνή του Φεστιβάλ θα ανέβουν στις 20:00 ο Αλέξανδρος Χαριζάνης με το μοναδικό του χιούμορ, στις 20:30 η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία θα παρουσιάσει την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και στις 22:30 τη σκυτάλη θα πάρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έκανε στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Το Σάββατο, 15 Ιουνίου το Φεστιβάλ μεταμορφώνεται σε μια hip-hop αρένα υποδεχόμενο μεγαθήρια όπως τον Anser που επιστρέφει για να αποδείξει πως ό,τι αγαπάει δεν έχει τέλος, τον Βέβηλο που χρησιμοποιώντας δεξιοτεχνικά το λόγο ως βέλος στην καλλιτεχνική του φαρέτρα, παρουσιάζει ένα έργο τριών διαστάσεων και βιβλίων και τους Στιχοιμα που είναι πάντοτε πιστοί στον κοινωνικοπολιτικό τους στίχο. Την έναρξη θα κάνουν οι ανερχόμενοι Γιαννιώτες Soru, Palaio, B.Bunny, Υuliska. Τα εισιτήρια κοστίζουν για την Παρασκευή, προπώληση 17 και ταμείο 20 ευρώ. Για το Σάββατο προπώληση 12 και ταμείο 15 ευρώ. Το εισιτήριο διημέρου 25 ευρώ. Προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά σε www.more.com, καθώς και σε Manthos Optical, Κέντρο Νέων Ηπείρου, Dr refill και στο δίκτυο καταστημάτων Nova και Public.