«Ε.Η.Μ. Music Festival» για ένα διήμερο στα Λιθαρίτσια

on .

AFISA MUSIC FESTIVAL

Το «Ε.Η.Μ. Music Festival», θα λάβει χώρα το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Η διοργάνωση έχει ως σκοπό την μουσική απόλαυση και την ανάδειξη του καλλιτεχνικού-μουσικού έργου που διενεργείται στην πόλη μας καθώς και την ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων, προκειμένου να ασχοληθούν με τη μουσική.

Επιθυμία της Εταιρείας, είναι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «αφενός η καθιέρωσή του σε ετήσια βάση και αφετέρου η στέγαση μουσικών της πόλης υπό την ομπρέλα του, ως μία γιορτή παρουσίασης και ανάδειξης του μουσικού έργου των Γιαννιωτών καλλιτεχνών, που εδράζουν, δισκογραφούν και εμφανίζονται, ανελλιπώς, στην πόλη μας». Η Ε.Η.Μ. καλεί όλους τους Γιαννιώτες και τους Ηπειρώτες εν γένει να παρακολουθήσουν τις δύο ημέρες του φεστιβάλ και να στηρίξουν τη μουσική σκηνή της πόλης μας που έχει γεννήσει και συνεχίζει να γεννά καλλιτέχνες πανελληνίου, αλλά και παγκοσμίου βεληνεκούς.

Το πρόγραμμα

Την πρώτη ημέρα, Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθεί η ελληνόφωνη σκηνή. H έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει από τον NoisyΠ (AKA Πάνος Παπακώστας) με τις ατμοσφαιρικές electro-pop συνθέσεις του. Θα ακολουθήσουν οι Ushala με τον heavy rock ήχο τους και τις παραδοσιακές τους επιρροές. Tην πρώτη ημέρα του φεστιβάλ θα κλείσουν οι InΣomnia, μία μπάντα με πολλές δισκογραφικές δουλειές στο βιογραφικό της και μακρά ιστορία στην σκηνή της πόλης μας.

Τη δεύτερη ημέρα, Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθεί η αγγλόφωνη σκηνή της πόλης μας, με πρώτο καλλιτέχνη επί σκηνής τον Alex Christopher και τις soft alt rock μπαλάντες του. Θα ακολουθήσουν οι Cherry Ties μία μπάντα αποτελούμενη από νέους μουσικούς, με δυναμική ροκ αισθητική. Την βραδιά θα κλείσουν οι Δε Luckies, μία μπάντα με επιρροές από την Alternative, Indie και Progressive σκηνή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.