Το αρχ. Θέατρο Κασσώπης ανοίγει και πάλι έπειτα από 2.000 χρόνια

on .

THEATRO KASSOPHS AFISA

Θεατές θα υποδεχθεί και πάλι το αρχαίο Θέατρο της Κασσώπης μετά από δύο χιλιετίες, καθώς ολοκληρώθηκε η αναστήλωση των πέντε πρώτων σειρών εδωλίων. Πρόκειται για έργο που υλοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Σωματείου «Διάζωμα».

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα παρουσιαστεί στο θέατρο της Κασσώπης το έργο «Το χάσμα της Κασσώπης» του Frédéric Lenormand από το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας το οποίο φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια θεατρικής παρουσίας.

Οι συντελεστές 

Συγγραφέας: Frédéric Lenormand. Μετάφραση: Κάρολ Μόλτερ. Σκηνοθεσία και επεξεργασία κειμένου: Λίλη Σακκά. Μουσική Επιμέλεια: Θοδωρής Τόλης. Σκηνικά: Κώστας Λάκης, Λίλη Σακκά. Κουστούμια, Σχεδιασμός Μακιγιάζ, Περούκες: Κώστας Λάκης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Κοσμάς Μαρκής, Άννα Μπαρκούζου, Ιωάννα Μπόμπορη, Άντα Νίκα, Γεωργία Παπαδιώτη, Σπύρος Παπαδιώτης.

*Η είσοδος στο θέατρο, λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα γίνει με κάρτα εισόδου που οι θεατές μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας (Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, τηλ. 2682089890), από μεθαύριο, Παρασκευή και ώρα 9:00 π.μ. μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.