«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

on .

OKPAPA HMERA PROSFORAS

Μουσικοχορευτική Παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών όπου αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας έτσι ώστε να στηριχθούν οι ωφελούμενοι του  Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιωαννιτών.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου, το Παιδικό τμήμα «Τα Σαρακατσανάκια» του Λυκείου Ελληνίδων, το Τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκωμάτων, και οι Κατσούρας Σωτήριος – Βιολί, Παπαναστασίου Διαμαντής – Κρουστά, Νικόπουλος Γεώργιος – Λαούτο, Σιούλας Χρήστος – Κλαρίνο και Μιχόπουλος Μιχάλης – Τραγούδι.

Κάλεσμα ΟΚΠΑΠΑ

Η «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς», είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιούσε κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών όμως λόγω του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες, και τους φορείς του τόπου μας να προσφέρουν αντί εισιτηρίου συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης».