Επιλέχθηκαν οι πρωτοετείς που θα διαμείνουν στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπ. Ιωαννίνων

on .

PANEPISTHMIO IOANNINON

• Με απόφαση της Εφορείας Φοιτητικών Κατοικιών και σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει ο εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας των Φ.Κ.Π.Ι., επιλέχθηκαν οι πρωτοετείς φοιτητές για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπ. Ιωαννίνων, για το Ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023. Ο πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου. 

Οι μη επιλεγέντες φοιτητές έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση για επανεξέταση των στοιχείων τους, μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες από σήμερα, Δευτέρα έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00.

Οι αιτήσεις επανεξέτασης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα πρέπει να αναφέρονται σε συγκεκριμένα στοιχεία και δικαιολογητικά και να μην είναι γενικές και αόριστες. 

Μετά τις προθεσμίες αυτές και αφού ελεγχθούν οι αιτήσεις επανεξέτασης, οι καταστάσεις καθίστανται οριστικές.

Οι επιλεγέντες θα παραλάβουν δωμάτιο μετά την εξέταση των ενστάσεων – αιτήσεων επανεξέτασης και την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων σε νέα ανακοίνωση που θα ακολουθήσει.