Ανοίγει η αυλαία του Ioannina Lake Festival

on .

ilf1

• Από σήμερα, Παρασκευή έως την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το Ioannina Lake Festival στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας με μια πληθώρα σπουδαίων καλλιτεχνών και όχι μόνο!

Σήμερα στην σκηνή του festival θα ανέβουν οι Ματούλα Ζαμάνη- Εισβολέας-Χατζηφραγκέτα- Baildsa και οι Yiname the band ενώ αύριο το stage  υποδέχεται τους 12ο Πίθηκο- Στιχοιμα-Λόγο Τιμής, Anser, τα Μαύρα Στίγματα, τους Truck Dealers και  τον Eversor. Την Κυριακή το colour boom θα ξεσηκώσουν τα Ιωάννινα με τις επιτυχίες τους οι  Josephine - Toquel - Mente Fuerte - Saske - Sidarta – Alcatrash- Βαγγέλης Κοσίνας και στο dj set θα βρίσκεται ο Χάρης Τσίτος.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 τις δύο πρώτες ημέρες ενώ την τρίτη ημέρα στις 17:00

Και δωρεάν δράσεις…

Την Κυριακή, από τις 10:00 έως και τις 14:00 οι αθλητικές εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας θα γεμίσουν με ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δράσεις, οι οποίες θα διατίθενται δωρεάν στο κοινό. Τραμπολίνο, slug line, κατασκευές και χειροτεχνίες, μουσικά παιχνίδια, γιγάντιο σκάκι, photobooth, face painting, παρουσίαση tae-kwo do από τον σύλλογο «AC TAEKWONDO IOANNINON» και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Ioannina Lake Festival έχει εξασφαλίσει food & rest area με τα πιο γευστικά fast food και τα πιο δροσιστικά αναψυκτικά και απεριτίφ αλλά και μπύρες στον χώρο του festival, σε πολύ προσιτές τιμές!

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις του festival υπάρχει και κλήρωση με πλούσια δώρα…

Προπώληση

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της viva καθώς και στα φυσικά καταστήματα Jerry’s Foodtruck, Manthos Οπτικά, Dust n’ cream, Doctor Refill, Κέντρο Νέων Ηπείρου. Εισιτήρια υπάρχουν και στο ταμείο του festival.