«Ο Κουρέας της Σεβίλλης» για δύο βραδιές στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

on .

KOUREAS

. • Στα Γιάννενα και το υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» του Μπομαρσέ την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ..

Πρόκειται για μια παράσταση, που έστησε η Σοφία Σπυράτου, κωμική, φασαριόζικη και ονειροπόλα, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και ταξιδεύοντας το θεατή μέσα από την καινούρια μετάφραση- διασκευή της Λουίζας Μητσάκου, με μία γλώσσα σημερινή. H μουσική της παράστασης, από τα γνωστά θέματα του Ροσίνι έως τις πρωτότυπες μελωδίες του Μιλτιάδη Παπαστάμου συγκινούν και τονίζουν το μουσικό χαρακτήρα της. Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη εντυπωσιάζουν ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο. Το ρόλο του Φίγκαρο αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα ερμηνεύσει και την περίφημη άρια του Ροσίνι -ελαφριά πειραγμένη. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο δεκαεπταμελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

• Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ και 15 ευρώ. Προπώληση: Viva.gr – Ταμείο Θεάτρου – Κιόσκι Πλατείας και Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης.