Η Άννα Βίσση 4 Ιουλίου στο υπ. Θέατρο Ε.Η.Μ.

on .

BISSH

• Mία μεγάλη συναυλία στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. θα δώσει η Άννα Βίσση τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου (ώρα έναρξης 21.30), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αγορά.

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ υπόσχεται μοναδικές στιγμές για τους fans της γεμάτες αγαπημένες επιτυχίες από όλο το φάσμα της μακροχρόνιας καριέρας της. Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι ο «Π.Λ.». Μαζί της θα είναι ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού. Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς. Παίζουν οι μουσικοί: Αντώνης Ανδρέου – τρομπόνι, Δημήτρης Γάσιας – βιολί, Γιάννης Καφετζόπουλος - πιάνο/πλήκτρα, Κώστας Κεφαλάς – τρομπέτα, Παναγιώτης Κολοκοτρώνης – μπουζούκι, Χρήστος Κυριαζής - γκάιντα/σαξόφωνο, Μιχάλης Μπακάλης – κρουστά, Νίκος Παγώνης – τύμπανα, Carlos E. Perez – κιθάρες, Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, Παναγιώτης Τσεβάς -ακορντεόν, μαέστρος και Τάκης Φοίτος – μπάσο.

• Εισιτήρια: 18 ευρώ γενική είσοδος. Προπώληση γίνεται στο ticketsrvices.gr, καθώς και στον Πολυχώρο Αγορά και στο Tickets Ioannina.ΦΦ