Ιστορικό Λεύκωμα με γράμματα από το Αλβανικό μέτωπο θα παρουσιαστεί στη ΛΑΦΙ

on .

LAFI 630x375

Tο Ιστορικό Λεύκωμα «Αγαπητές Ελληνίδες» Γράμματα από το Αλβανικό Μέτωπο προς το Λύκειο των Ελληνίδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου, σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Αθηνών, και το παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων, τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.
Το Ιστορικό Λεύκωμα εκδόθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού επί αρχηγού ΓΕΣ και πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του Λυκείου Ελληνίδων με την υποστήριξη του κ. Αθανασίου Μαρτίνου.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές: Αλκιβιάδης Στεφανής Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ – Στρατηγός – τ. ΥΦΕΘΑ Δρ, Ευπραξία Πασχαλίδου Ιστορικός Διευθύντρια Υπηρεσίας Ιστορικού Αρχείου ΓΕΣ/Δ4 Αικατερίνη Δασκαλάκη Ειδική Γραμματέας Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών πρ. Ευρωβουλευτής – Δημοσιογράφος – Συγγραφέας. Επιστολές από το ιστορικό Λεύκωμα θα αναγνώσει ο δημοσιογράφος –ποιητής Μίλτος Γήτας.
Την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει η Πρόεδρος της Περιφ. Επιτροπής Ισότητας Ηπείρου Γιούλα Μητροκώστα, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ, η Πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων Πιπίτσα Δούνια, η Πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών Ελένη Τσαλδάρη.
Συντονισμός: Γιούλα Μητροκώστα και Ευγενία Μπράτη (Γραμματέας Π.ΕΠ.ΙΣ).
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απαραίτητη η επίδειξη στην είσοδο Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης ή Rapid test.