Φωνητικό εργαστήρι στο Δημοτικό Ωδείο Άρτας με τον Δημήτρη Υφαντή

on .

Unknown

• Ένα φωνητικό εργαστήρι με ελεύθερη συμμέτοχη και με καλεσμένο τον Γιαννιώτη τραγουδοποιό Δημήτρη Υφαντή, με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, έρχεται στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Άρτας, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, από 6 μ.μ. έως 8 μ.μ.
Το φωνητικό εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ποικίλων εκδηλώσεων που υλοποιεί το Δημοτικό Ωδείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και απευθύνεται σε όσους εκφράζονται μέσα από το τραγούδι και επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο το προσεγγίζουν. Θα πραγματοποιηθούν ασκήσεις αναπνοής και σωστής τοποθέτησης καθώς θα γίνει και μία εισαγωγή στην ερμηνεία του τραγουδιού. Η εμπειρία και η μεταδοτικότητα στην προσέγγιση της ερμηνείας του τραγουδιού από τον Δημήτρη Υφαντή κάνει αυτό το εργαστήρι προσελκύσιμο για όλους. Μαθητές μουσικής, φωνητικής, ερασιτέχνες, τραγουδιστές, φοιτητές αλλά και όσοι απλά αγαπούν το τραγούδι.
Δήλωση συμμετοχής έως Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, στο τηλέφωνο 6942-289990 υπεύθυνη κρατήσεων Κιτσούλη Ελένη.
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και του κανονισμού θα πρέπει οι συμμετέχοντες να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ένα rapid test 24 ώρες πριν.