Τιμητική διάκριση για τα «Πρεβεζάνικα Χρονικά»

on .

1

• Παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού αλλά και ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η επίσημη απονομή των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων 2019-2020.
Στην εκδήλωση η Πρέβεζα είχε την τιμητική της με την απονομή τιμητικής διάκρισης στο περιοδικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας «Πρεβεζάνικα Χρονικά», το οποίο εκδίδεται από το 1978 προάγοντας την ιστορία, την παράδοση, την λογοτεχνία και γενικότερα τον πολιτισμό του τόπου.
Τη διάκριση παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκο Κούκη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Αθηνά Κωνσταντάκη η οποία παρέστη στην τελετή, συνοδευόμενη από τον Βιβλιοθηκονόμο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Σπύρο Λάμπρο.
«Η τιμή είναι μεγάλη! Μια επιβράβευση για την ποιοτική και συνεχή προσφορά και παρουσία του περιοδικού της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης στις ανθρωπιστικές επιστήμες» ανέφερε η κ. Κωνσταντάκη εκφράζοντας την βαθιά ευγνωμοσύνη της στην Συντακτική Επιτροπή που απαρτίζουν οι: Ελευθερία Αγγέλη, Ιωσήφ Ζιώγας, Νικόλαος Δ.Καράμπελας, Κοσμάς Κοψάρης, Αθηνά Κωνσταντάκη, Σπύρος Η. Λάμπρος, Γεώργιος Ρήγινος και Σπύρος Σκλαβενίτης.