Εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

MIKHS

• Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμούς από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τους Αντιπρυτάνεις Καθηγητές Μηνά Πασχόπουλο και Σπύρο Γεωργάτο. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Γουλιάμος, πρ. Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών, με θέμα: «Ερμηνεύοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Διευθύνει ο Γεώργιος Χλίτσιος.
Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3lm8nXB
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/event/e2033 την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.
Δεν απαιτείται οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού ή προηγούμενη εγγραφή.
Η είσοδος επιτρέπεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίο εξαμήνου ή αποτελέσματος ελέγχου rapid test 48 ωρών, συνδυαστικά με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
Ανήλικοι από 4 έως 11 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά self-test 48 ωρών.