Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την αναστήλωση της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου

on .

GEFYRA KORAKOY

• Για την αναστήλωση της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία της Όλγας Γεροβασίλη.
Οι βουλευτές κατηγορούν την Κυβέρνηση ότι έριξε «μαύρη πέτρα» αν και πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην Κοιλάδα του Αχελώου και ρωτούν σε ποιο στάδιο βρίσκεται, γιατί καθυστερεί και πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου, για την οποία επί ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύτηκαν 16,5 εκατ. ευρώ…
Το Πάρκο στα Θεοδώριανα
Έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι με πρωτοβουλία της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών για την τύχη του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων στα Θεοδώριανα. Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρουν «ενώ χιονοδρομικά πάρκα εξαγγέλλονται σε κοντινές περιφερειακές ενότητες, καμία εξέλιξη δεν φαίνεται να υπάρχει για το πάρκο ορεινών δραστηριοτήτων στα Θεοδώριανα. Κι όλα αυτά δυο χρόνια και πλέον μετά την εξασφάλιση χρηματοδότησης 5 εκατ. ευρώ για το έργο επί ΣΥΡΙΖΑ…».
Μεταξύ άλλων, ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό σε ποιο στάδιο βρίσκεται, πότε θα ολοκληρωθεί αλλά και σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί το αρμόδιο Υπουργείο για να εξασφαλίσει την άμεση υλοποίησή του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων στο Σταυρό Θεοδωριάνων.