«Επιστροφή στο χωριό» σήμερα στο Βουτσαρά

on .

voutsara

• Την ξέφρενη κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου παρουσιάζουν ο Δήμος Ζίτσας και η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ, σήμερα, Παρασκευή και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου στο Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Το έργο, που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Σταύρου, μιλά για την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας να φέρει τα παιδιά της από την Αθήνα πίσω στο χωριό προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα ανοίγοντας ένα «καθετοποιημένο»… γραφείο τελετών!
Η οικογένεια επιστρέφει στο χωριό και το γέλιο πάει σε άλλον τόπο σε αυτή την σπαρταριστή κωμωδία που διαρκεί μία ώρα και τριάντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί «οπλισμένοι» με… απίθανες ατάκες!
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Συγκεκριμένα:
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης όπως επίσης κατά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης και την έξοδο από αυτόν.
-Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test των γονέων.
- Για τους ενήλικες είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.
- Για τους ανεμβολίαστους είναι υποχρεωτική η επίδειξη αρνητικού rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν.

Συντελεστές
ΡΩΡΩ: Αιμιλία Παγώνα, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Κώστας Βενέτης, ΑΓΛΑΪΑ: Ράνια Κλάπα, ΑΡΗΣ: Νίκος Παπανικολάου, ΦΡΙΝΤΑ: Αρετή Αγγέλη, ΡΑΧΗΛ: Φωτεινή Κούτση, ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Άρης Τσούκης, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΩ: Βέτα Γραβάνη. Κείμενο: Κωνσταντίνος Σταύρου, Σκηνοθεσία - Σκηνογραφία: Κατσάνος Δημήτρης, Οργάνωση παραγωγής: Έλλη Κατσάνου, Εικαστική επιμέλεια σκηνικών: Λουκάς Λούκας, Επιμέλεια κοστουμιών: ΣΥΝΘΕΣΗ, Φωτισμοί: Λευτέρης Τζοβάρας, Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Κατσάνος, Ηχητική / φωτιστική κάλυψη: Βαγγέλης Τζοβάρας.