«Αχιλλεύς» το Σάββατο στα Αρχαία Γίτανα

on .

AXILLEYS

• H θεατρική παράσταση «Αχιλλεύς (Ελλάς Εκλιπαρούσα)», σε κείμενο του Αθανάσιου Χριστόπουλου (1804) και σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:30. Η παράσταση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, είχε αναβληθεί για προληπτικούς λόγους λόγω του κινδύνου πυρκαγιών».

Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης. Δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Παπαδάκης. Σκηνικά-κοστούμια-φωτισμοί: Κωνσταντίνος Σκουρλέτης. Κειμενικές προσθήκες: Γλυκερία Μπασδέκη. Παίζουν: Θανάσης Δήμου, Θανάσης Δόβρης, Κώστας Κουτσολέλος, Θανάσης Βλαβιανός, Βασίλης Ζιάκας και η Φλομαρία Παπαδάκη.
* Για την παράσταση απαιτείται η προκράτηση θέσης μέσω της ιστοσελίδας https://digitalculture.gov.gr/2021/07/achillefs-paleo-frourio-kerkiras-archeo-theatro-gitanon/. Επισημαίνεται ότι ο μέγιστος αριθμός θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 250 άτομα. Για την είσοδο στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων ισχύει αντίτιμο εισιτηρίου 3 ευρώ (κανονικό) και 2 ευρώ (μειωμένο). Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί και στον Αρχαιολογικό Χώρο, που θα είναι ανοικτός από τις 17.00.