Διαδικτυακό σεμινάριο για την «ουτοπία» του 1821

on .

epanastasi

• Ανοιχτό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «1821: Η πραγμάτωση μιας ουτοπίας». Η Επανάσταση που πέτυχε με δύναμη το "Εμείς" θα λάβει χώρα αύριο, Σάββατο, ώρες 19:00 - 20:30 με πρωτοβουλία του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου και συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκαπίδευσης Ηπείρου, του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ηπείρου και της Διεύθυνσης Π.Ε. Θεσπρωτίας. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και στις σχετικές δράσεις του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου.
Θα μιλήσουν οι: Παντελής Κυπριανός, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Μαρούλα Παπαευσταθίου, Διδάκτωρ Ιστορίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου Φιλολόγων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπ/κού Σχεδιασμού Ηπείρου και Τάσος Χατζηαναστασίου, Διδάκτωρ Ιστορίας Α.Π.Θ., συγγραφέας. Θα συντονίσει η Θάλεια Θεοδωρίδη, Εκπαιδευτικός, Επικοινωνιολόγος Μ.Α..
*Δήλωση συμμετοχής για την παρακολούθηση στην πλατφόρμα CISCO WEBEX: shorturl.at/uyFGT. Ο σύνδεσμος για την πλατφόρμα CISCO WEBEX είναι https://minedu-primary.webex.com/meet/th.theod. Μeeting ID: 1240582749