Διαδικτυακό τμήμα θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού

on .

theatriko

• Διαδικτυακά επαναλειτουργεί για το επόμενο διάστημα το τμήμα θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού που υλοποιεί η Σχολή Θεάτρου «Ορφέας». Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 - 12 ετών.
Μέσα από ασκήσεις, παιχνίδια και δημιουργικά ερεθίσματα οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν τις πρόβες για την θεατρική παράσταση που θα ανέβει από τη Σχολή στις αρχές του καλοκαιριού. «Ο χρόνος περνάει κι εμείς πρέπει να τον αξιοποιήσουμε δημιουργικά και να πειραματιστούμε με αυτόν τον νέο τρόπο, δηλαδή μέσω της τεχνολογίας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το τμήμα θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού θα ξεκινήσει ξανά μαθήματα, τα οποία θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM, το ερχόμενο Σάββατο, 6 Μαρτίου και θα συνεχίσει κάθε Σάββατο, ώρες 17:00 - 18:00.
• Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα: 6977095816 - 6978047081