Διαδικτυακά και μέσω Δημ. Ραδιοφώνου οι εκδηλώσεις του Δήμου Ιωαννιτών

on .

ekdhlwseis

• Ένα διαφορετικό πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχει ετοιμάσει για τις φετινές διαφορετικές γιορτές, ο Δήμος Ιωαννιτών.
Πνευματικό Κέντρο, Δημοτικό Θέατρο και Δημοτικό Ραδιόφωνο συμπράττουν, προκειμένου να μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου
9 μ.μ.: Ωδείο ArsNova, Παρέα με το Δημήτρη Υφαντή. Μαζί του οι Σωκράτης Καραβίδας (ηλ. μπάσο) και Κώστας Δημητρίου (ντραμς)
Παρασκευή 1 Ιανουαρίου
11 π.μ.: Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με μουσικά σχήματα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Χλίτσιος
Σάββατο 2 Ιανουαρίου
11 π.μ.: ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ», Το Χρυσοφεγγαράκι (λαϊκό παραμύθι). Αφήγηση: Γιάννα Κούλα. Μουσική: Δημήτρης Καραγιώργος
9 μ.μ.: Μουσικά σχήματα Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Μουσική δωματίου με έργα Bernhard Crussel, Felix Mendelssohn Bartholdy και Frantisek Krommer. Με τους: Άγγελο Αντώνογλου, κλαρινέτο, Απόστολο Δημητρίου, κλαρινέτο, Αναστασία Σταύρου, πιάνο.
Κυριακή 3 Ιανουαρίου
11 π.μ.: ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ», Έφη Λαδά: Χειμωνιάτικη Ιστορία. Ανάγνωση: Γιάννα Κούλα, Μουσική: Δημήτρης Καραγιώργος
9 μ.μ.: Μουσικοχορευτική παράδοση της Ηπείρου και της Ελλάδας. Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, μέρος δεύτερο (Υλικό από το αρχείο των Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα και της εκπομπής πολιτισμού «Εν Χορώ»).
Τετάρτη 6 Ιανουαρίου
9 μ.μ.: Beethoven – Grieg. Μία μουσική διαδρομή από την καρδιά του κλασικισμού ως τις παρυφές των εθνικών σχολών και από τα αυτοκρατορικά κτίρια της Αυστρίας ως τα φιόρδ της Νορβηγίας. Ο Κων/νος Λεοντάρης και η Λαμπρίνα Πρεβεζιάνου σε έργα των L. van Beethoven και Edvard Grieg για βιολί και πιάνο.

Σήμερα, Τρίτη
6 μ.μ.: Χριστούγεννα στη Μεγάλη Οθόνη», Εορταστική μουσική και τραγούδια από τον κινηματογράφο με τον Χρήστο Παπαδόπουλο
Αύριο, Τετάρτη
12 μ.: «Ο χειμώνας στο πεντάγραμμο ή πώς ο βασιλιάς Αρθούρος συναντά τις γιορτές στον παγωμένο Τάμεση, ο αέρα φυσά στο Βερολίνο, το χιόνι πέφτει πυκνό κι ο κοσμάκης τάχει χάσει»! με τη Μαρία Στρατσάνη
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου
6 μ.μ.: Αφιέρωμα στην Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης με τον Γιώργο Χλίτσιο
Παρασκευή 1 Ιανουαρίου
6 μ.μ.: ΚΔΑΠ ΡΟΔΑ, Αφηγήσεις παραμυθιών και διηγημάτων
Σάββατο 2 Ιανουαρίου
6 μ.μ.: «Πρωτοχρονιά... στη στενή!» Από τον Έλβις στον Τομ Γουέιτς! Μια ...άλλη άποψη στο εορταστικό τραγούδι με τον Χρήστο Παπαδόπουλο