Χριστούγεννα στην Πρέβεζα!

on .

 xristoygenna
• Μπορεί οι φετινές γιορτινές μέρες να είναι  διαφορετικές από κάθε άλλη  χρονιά όμως δεν παύουν να  είναι και οι πιο ξεχωριστές μέρες του χρόνου.
Η Γέννηση του Χριστού, η έλευση της νέας χρονιάς, ο Αγιασμός των Υδάτων στέλνουν μόνο ελπιδοφόρα μηνύματα κι όλοι μαζί μα κι ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να πιστέψουμε ότι πολύ σύντομα όλα όσα ζούμε θ΄ αποτελούν μόνο μια κακή ανάμνηση.
Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και ο Δήμος  Πρέβεζας αναλαμβάνοντας και υλοποιώντας δράσεις που σκοπό έχουν να κρατήσουν συντροφιά αλλά και να παρέχουν υποστήριξη όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγαλύτερους φίλους που αυτή την στιγμή είναι αναγκασμένοι να περνούν πολύ χρόνο στο  σπίτι.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας διαθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή Χριστουγεννιάτικων βιβλίων τα οποία και διαθέτει στους φίλους της, ενώ τα ΚΔΑΠ Πρέβεζας και Ν. Σινώπης στην σελίδα τους στο  facebook αναρτούν καθημερινά βίντεο με ενδιαφέρουσες κατασκευές, συνταγές και άλλες γιορτινές προτάσεις.
Επίσης από σήμερα, Δευτέρα και ώρες 10.00-13.00 και 17.00-19.00 ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Πρέβεζας «Ελπίδα» θα διαθέτει γιορτινές κατασκευές για φιλανθρωπικό σκοπό  στο σπιτάκι που έχει παραχωρήσει ο Δήμος στην πλατεία Ανδρούτσου.
Στον ίδιο χώρο εξάλλου οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κλπ  για να ενισχυθούν οικογένειες που έχουν ανάγκη.