Θεία Λειτουργία και Εσπερινός στον ναό του Αγίου Παϊσίου

on .

AGIOS PAISIOS NAOS

• Θεία Λειτουργία και Εσπερινός τελούνται καθημερινά στον ναό του Αγίου Παϊσίου στην Κιάφα όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, κάθε πρωί ώρα 7 π.μ. τελείται η Θεία Λειτουργία και κάθε απόγευμα ώρα 5 μ.μ. ο Εσπερινός. Επίσης, κάθε Δευτέρα θα τελείται Παρακλητικός Κανόνας προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, κάθε Τετάρτη απόγευμα, Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία Θεοτόκο και κάθε Παρασκευή Παρακλητικός Κανόνας στον θαυματουργό ιερομάρτυρα Άγιο Χαράλαμπο, που προστατεύει από τα λοιμώδη νοσήματα.
Η Μητρόπολη σημειώνει ότι την περίοδο αυτή θα επιτρέπεται στους πιστούς που το επιθυμούν να επισκέπτονται μετά από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας τον Ναό, που θα παραμένει ανοικτός από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. κάθε μέρα. Όσοι επιθυμούν να βρεθούν για ολιγόλεπτη προσευχή στον Ναό θα πρέπει να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, δηλαδή την τήρηση αποστάσεων, τη σωστή χρήση μάσκας, τη χρήση απολυμαντικών μέσων, τη μη υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός και εκτός αυτού.