Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό από το Δήμο Β. Τζουμέρκων

on .

voreia tzoumerka

• Έως και τις 3 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο λειτουργεί διαδικτυακό χωριό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν, θα πρέπει να προμηθευτούν ειδικό κωδικό, από τα υπάλληλο του Δήμου στα τηλέφωνα 2659360013 και 6936567095, και στη συνέχεια, μέσω του banner στην κεντρική σελίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (www.voreiatzoumerka.gr), να τον εισάγουν για να έχουν πρόσβαση σε μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία!
Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου, προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, ιδέα την οποία εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης.
Ξεναγός σ’ αυτή τη μοναδική, ξεχωριστή, χριστουγεννιάτική βόλτα θα είναι ένα συμπαθέστατο εξωγήινο πλασματάκι, όλο ερωτήσεις και απορίες, που φτάνει στον πλανήτη Γη.
Για την παραγωγή και την υλοποίηση του χωριού, συνεργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τέχνης, όπως ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara, το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.
Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο. Από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ η σύνδεση θα είναι ζωντανή και αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.