Ξετυλίγοντας την ιστορία των δώρων παρέα με τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

on .

zosimaia

• Διαδικτυακά από την ασφάλεια του σπιτιού τους θα παρακολουθήσουν φέτος οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της. Με αφορμή το παραμύθι «Ένα δώρο για τον καθένα», των Birdie Black & Rosalind Beardshaw, θα ξετυλίξουν την ιστορία των δώρων μέσα στο χρόνο, ταξιδεύοντας στον κόσμο! Θα ακολουθήσει εργαστήρι χειροτεχνίας όπου θα φτιάξουμε μαζί ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι!
Οι φίλοι της Βιβλιοθήκης, σήμερα, Τετάρτη, ώρα 11:00, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στην πλατφόρμα Webex πατώντας είτε τον σύνδεσμο https://rb.gy/4k5db6 είτε μέσω QR Code. Παράλληλα, θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στο κανάλι της στο youtube αύριο, Πέμπτη.

Αφηγήσεις παραμυθιών
Κατά την περίοδο των γιορτών θα γίνουν επίσης αφηγήσεις παραμυθιών, μέσω της πλατφόρμας webex.
Τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, ώρα 11 π.μ., το παραμύθι «Χριστούγεννα στο δάσος» της Σγουρή Β. Γεωργιάδη και την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, ώρα 11 π.μ. θα ακολουθήσει η αφήγηση του παραμυθιού «Μην κλαις κοριτσάκι» της Σμαράγδας Μανταδάκη.
Παράλληλα, συνεχίζεται ο κύκλος αφηγήσεων παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους της ενότητας «Όσα τόσα κι αν γενούν, παραμύθια πάντα θ’ αρχινούν» με το παραμύθι της Μαρίας Ανδρικοπούλου «Το χρυσό κλουβί». Η αφήγηση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.