Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων

on .

foto

• Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο: «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του» οργανώνει το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη της πλούσιας ομορφιάς της πόλης των Ιωαννίνων.
Έως τις 30 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στο email του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και αυτές θα αξιολογηθούν από τριμελή κριτική επιτροπή.
Το βραβείο για τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα είναι από μία φωτογραφική μηχανή, ενώ για τις αμέσως τρεις καλύτερες θα δοθεί ως έπαινος από ένας σκληρός δίσκος.
Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν με ευθύνη του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, και θα εκτεθούν το Φεβρουάριο του 2021 στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Επίσης, μία φωτογραφία από τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό θα αναρτηθεί, σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του Γραφείου (www.travelioannina.com), με τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού.