ΖΑΓΟΡΙ «Τρέχουμε» μαζί για τον μικρό Νεκτάριο

on .

zagori

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, πάντα αλληλέγγυο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στηρίζει ως μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης τον δρομικό φιλανθρωπικό αγώνα SITHONIA MINI MARATHON - RUN FOR NEKTARIOS που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, δίνοντας έμφαση στην αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς την κοινωνία μας. 

Μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική αθλητική διοργάνωση, που έχει ως αποστολή την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού του μικρού Νεκτάριου Ψηλογιάννη, ο οποίος πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης. Χάρη σε αυτήν την πρωτοβουλία της τοπικής κοινωνίας, ο μικρός Νεκτάριος θα έχει την ευκαιρία να βρει άμεση πρόσβαση στον απαραίτητο εξοπλισμό και στις θεραπείες του.
Δεδομένων των συνθηκών, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί συμβολικά, χωρίς ανοιχτή συμμετοχή αθλητών και χωρίς κοινό για την προστασία όλων. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στέλνει μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης και καλεί όλους να παρακολουθήσουν τις δύο διαδρομές, 5 χλμ και 20 χλμ, στις 20 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ. μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα Facebook της διοργάνωσης.

Web Baner Antigoni