«Ο μωβ κούκος» και η αξία της φιλίας

on .

koyklotheatro

• Συνεχίζονται οι δράσεις που υλοποιεί το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων αυτό το καλοκαίρι και στις αρχές Φθινοπώρου. Οι νέες δράσεις γίνονται σε συνεργασία με το Εργαστήρι Τέχνης και Εκπαίδευσης «Ο Βυσσινόκηπος».
Πιο συγκεκριμένα, το ΔΗΠΕΘΕ και ο «Βυσσινόκηπος» παρουσιάζουν αύριο, Τετάρτη, στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα, την παράσταση Θεάτρου Κούκλας «Ο μωβ κούκος». Πρόκειται για μία παράσταση για την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Ώρα έναρξης: 20:00. Είσοδος ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους άνω των 3 ετών. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες.
Οι συντελεστές
Σύλληψη / σκηνοθεσία: Εβίτα Αγγέλη. Επιμέλεια κειμένου: Γιάννα Νότη. Μουσική σύνθεση: Ειρήνη Αγγέλη, Santiago Noriega. Σκηνικά: Μάλα Αργυροπούλου. Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ζήκος. Βίντεο: Άκης Φωτίου. Αφίσα: Ratoon Buro. Παίζουν: Εβίτα Αγγέλη - Γιάννα Νότη. Φώτα και ήχος: Θοδωρής Τσώλης.
Και εργαστήρι κούκλας
Παράλληλα, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το Εργαστήρι τέχνης και εκπαίδευσης «Βυσσινόκηπος», υλοποιούν ένα εργαστήρι κατασκευής κούκλας με θέμα: «Μια κούκλα στην τσάντα μου». Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στον 4ο όροφο του «Καμπερείου» Πνευματικού Ιδρύματος, και θα γίνει και τις δυο ημέρες από τις 18.00 έως τις 20.00. Είναι για παιδιά από 7 ετών και πάνω.
• Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής (απαραίτητη) στο τηλ.: 6977-238367.