Πρώτα Μέτσοβο, μετά Ελληνικό για το «Καλιφόρνια Ντρίμιν»

on .

kalifornia

• Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα και τις παραστάσεις σε Πρέβεζα και Κοζάνη, το θερινό έργο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Καλοφόρνια Ντρίμιν», συνεχίζει την περιοδεία του, με επόμενους σταθμούς χωριά και κωμοπόλεις της Ηπείρου. Συγκεκριμένα, σήμερα, Σάββατο η παράσταση θα ανέβει στο Μέτσοβο και αύριο, Κυριακή στο Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, πριν συνεχίσει την περιοδεία της, σε Λευκάδα και Κέρκυρα.
Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν», γράφτηκε το 2001 και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 2003. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί σε πολλά θέατρα της Αθήνας και της περιφέρειας, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστο Χρήστου.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης - Χρήστος Χρήστου. Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς. Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κεβρεκίδου. Δ/νση- Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης. Παίζουν (αλφαβητικά): Παπαδημητρίου Μιχάλης (Άρης), Σταματοπούλου Δανάη (Κική), Τζελέπη Αναστασία (Γιούλη) και Χρήστου Χρήστος (Ντίνος). Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 12 ετών.