Έκλεισε ο κύκλος» του Ν. Γκατζογιάννη στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής

on .

GKATZOGIANNHS BHMA

Υπό νέα ηγεσία τέθηκε η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής, μετά την προγραμματισμένη αποχώρηση του επί χρόνια πρόεδρού της με καταγωγή από τον Λιά του Δήμου Φιλιατών Νίκου Γκατζογιάννη.
Σύμφωνα με τον «Εθνικό Κήρυκα» νέος πρόεδρος είναι ο Γιάννης Κατσιμπάρης (John Katsimbaris), ανώτερος μηχανικός σύμβουλος σε αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ.
«Ο κ. Γκατζογιάννης συμφώνησε στο τελευταίο μας συνέδριο να υπηρετήσει την πέμπτη θητεία του με την κατανόηση πως θα φύγει στα μισά της διάρκειάς της ώστε να ανοίξει τον δρόμο στα νεότερα μέλη για να ηγηθούν της οργάνωσής μας», ανέφερε ο κ. Κατσιμπάρης, του οποίου οι γονείς κατάγονται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων.
«Καθώς το οικονομικό μας έτος έληξε στις 30 Ιουνίου, μας ενημέρωσε κατά τη συνάντηση του Δ.Σ. της 28ης Ιουνίου πως θα ήταν μια καλή στιγμή για να πραγματοποιηθεί η μετάβαση», πρόσθεσε, ο κ. Κατσιμπάρης.
Ο κ. Κατσιμπάρης, πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, ανέλαβε επισήμως την ηγεσία της Ομοσπονδίας, καθώς έχει ήδη ορκιστεί νέος πρόεδρος. Τη θέση του ως αντιπρόεδρος των Ηπειρωτών θα καλύψει ο κ. Γιώργος Νάνης (George Nanis), εκτελεστικό στέλεχος στην αγορά ακινήτων, από το Γουόρτσεστερ της Μασαχουσέτης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην ίδια θέση από το 2015 έως και το 2018.

 

Web Baner Antigoni