Μήνυμα εθνικής ενότητας από τη Φούρκα έστειλε ο Λ. Οικονόμου

on .

OIKONOMOY LEYTERHS

Μήνυμα εθνικής ενότητας έστειλε χθες από την ακριτική Φούρκα Κόνιτσας ο Υφυπ. Προστασίας του Πολίτη Λευτ. Οικονόμου, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις λιτές εκδηλώσεις για την επέτειο «Μνήμης της Γυναίκας της Πίνδου, των αξιωματικών Κ. Δαβάκη, Α. Διάκου και όλων των ηρώων του έπους του 1940» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Κόνιτσας. Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης Ανδρέας.
«Από αυτό το ορεινό, το ιστορικό μέρος, τα αιματοβαμμένα βουνά στέλνουμε και σήμερα ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και ότι είμαστε έτοιμοι πραγματικά να ξαναγράψουμε λαμπρές σελίδες δόξης, εφόσον αυτό χρειαστεί…», τόνισε μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ο Κονιτσιώτης Υφυπουργός, με αφορμή και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις εξ Ανατολών.
Ανανέωση στόλου…
Στο μεταξύ, ο κ. Οικονόμου από την ακριτική Φούρκα προανήγγειλε και ανανέωση του εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου, τονίζοντας ότι «κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διατηρήσουμε τα χωριά μας ασφαλή».
Όπως είπε είναι σε εξέλιξη το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πολύ σύντομα οι αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν σύγχρονο εξοπλισμό κάθε είδους.