Ioannina Rock City: Θα γίνει μόνο με… νταλίκα και καραβάκια στη Λίμνη

on .

ROCK CITY AFISA 12 7 20

• Ένα διήμερο αφιερωμένο στη ροκ μουσική, διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και συμφώνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προσαρμόστηκε κατάλληλα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού μεταξύ των θεατών. Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σήμερα, Τρίτη, από τις 20:30, μία Κινητή Μουσική Σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) και τον Stuart Craig θα ξεκινήσει από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη.
Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, Rockarolla: καραβάκια με ροκ συγκροτήματα θα πηγαινοέρχονται από το Μώλο μέχρι το 12. Στα καραβάκια συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s. Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι.
Αυτό το ροκ σεργιάνι στη λίμνη θα μεταδοθεί ζωντανά από την Live with us και στο κανάλι του Castle Rock Festival.
Αύριο, Τετάρτη, από τις 20:30, η Κινητή Μουσική Σκηνή θα ξεκινήσει ξανά από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη με το μεγάλο καλεσμένο του φεστιβάλ, τον Ronnie Romero, τη φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow. Στη Rockarolla, το ένα καράβι θα έχει «μουσικούς» επιβάτες τους Daffodils και τους Fellony Case, ενώ το δεύτερο τους Αυτόπτες Μάρτυρες και τους InΣomnia Band.
• Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. Για την αποφυγή συνωστισμού δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών στα καραβάκια.