Με κρατήσεις θέσεων και μάσκες οι προβολές του «Zagoriwood»

on .

ZAGORIWOOD 19 7 2020

• Ξεκινάει τις επόμενες μέρες το φεστιβάλ ταινιών «Zagoriwood», οι προβολές του οποίου θα διαρκέσουν από τις 24 Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις προβολές και επειδή ο αριθμός των θέσεων σε αυτές δεν είναι απεριόριστος, θα πρέπει να κλείνουν τις θέσεις τους τηλεφωνικά στα 2653071238 – 6942654541 τις δύο ημέρες πριν κάθε προβολή (κάθε τηλεφώνημα δε μπορεί να κρατήσει περισσότερες από δύο θέσεις. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας) και να είναι στο χώρο μία τουλάχιστον ώρα πριν την έναρξη. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μία μάσκα.
Στα Κάτω Πεδινά
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των βασικών προβολών στα Κάτω Πεδινά έχει ως εξής:
- Παρασκευή, 24 Ιουλίου, ώρα 21:30, «Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, παρουσία του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή Γιάννη Τσορτέκη.
- Δευτέρα, 27 Ιουλίου, ώρα 21:30, «Ένα δέντρο θυμάται» του Κώστα Φόλλα. Ντοκιμαντέρ για τη ναζιστική θηριωδία στο χωριό Λίντιτσε της Τσεχίας.
- Παρασκευή, 31 Ιουλίου, ώρα 21:30, «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή. Η πολυβραβευμένη ταινία για τη ζωή της φημισμένης στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.
- Σάββατο, 1 Αυγούστου, ώρα 21:30, «Στη γη του άγριου μελιού» των Ταμάρα Κοτέβσκα & Λιούμπομιρ Στεφάνοβ. Μια ξεχωριστή ταινία από τη Βόρεια Μακεδονία με δύο υποψηφιότητες στα Oscar.