Από τα Γιάννενα ξεκινάει το ταξίδι της η παράσταση «Καλιφόρνια Ντρίμιν»

on .

KAILIFORNIA DREAMIN 

• Ένα νέο «ταξίδι» ανά την Ελλάδα, με στόχο να παρουσιάσει στο κοινό μια εξαιρετική κωμωδία ξεκινά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων.
Ο λόγος για το βραβευμένο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν», σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστο Χρήστου, μια παράσταση που θα περιοδεύσει σε χωριά και πόλεις της Ηπείρου και της Ελλάδας, πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής για το κοινό και τους συντελεστές της.
Για την παράσταση που ανεβάζει φέτος το καλοκαίρι το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, μίλησαν χθες σε συνέντευξη Τύπου στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού «Πυρσινέλλα», η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, Χριστίνα Κωτσαντή, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Παιδείας, Οδυσσέας Πότσης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου, Χρήστος Ντακαλέτσης, ο σκηνοθέτης της παράστασης, Λευτέρης Πλασκοβίτης και οι τέσσερις ηθοποιοί του έργου.
Η κα. Κωτσαντή, στη δήλωσή της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία ανάμεσα σε ΔΗΠΕΘΕ, Περιφέρεια και ΠΕΔ Ηπείρου, ενώ για ένωση δυνάμεων όλων των φορέων της περιοχής, προς όφελος του πολιτισμού και για μια συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ που θα συνεχιστεί και με άλλες, συγκεκριμένες δράσεις, έκαναν λόγο ο αντιπεριφερειάρχης, Οδυσσέας Πότσης και ο πρόεδρος της ΠΕΔ, Χρήστος Ντακαλέτσης.
Πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου
Για το έργο, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στα Ιωάννινα, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, την Τρίτη 21 Ιουλίου (ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.), μίλησαν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Πλασκοβίτης και οι ηθοποιοί, Χρήστος Χρήστου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Αναστασία Τζελέπη και Δανάη Σταματοπούλου.
***
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών), 3 ευρώ (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ).
Προπώληση εισιτηρίων: Ticketsioannina, Βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης», Viva.gr