Δωρεάν τηλεκπαίδευση και για τις Ηπειρωτικές τουριστικές επιχειρήσεις

on .

SYBOTA KSENODOXEIA 

• Δωρεάν τηλεκπαίδευση που αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού, παρέχει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Συμμεριζόμενη λοιπόν την ανάγκη να εξασφαλιστεί η προστασία των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού, αλλά των επισκεπτών της περιοχής μας, προσφέρει – μέσω πλατφόρμας - εκπαίδευση σε όσες Ηπειρωτικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων είναι υποχρεωτική και συνδέεται με τη νόμιμη και ασφαλή λειτουργία κάθε επιχείρησης.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (Ξενοδοχεία, Τουριστικά Καταλύματα, Οργανωμένες Κατασκηνώσεις, Εστίαση, Mεταφορές) μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής σε αυτό το link:
https://php.ampersand.edu.gr/api/registerFormCovid.php?t=2f22765d04931a078909145ca628d2264c852d7d

Έως 30 Ιουνίου
Οι αιτήσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία την 30/6/2020. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 5 ώρες με ασύγχρονη και 2 ώρες με σύγχρονη τηλεκπαίδευση.
H ασύγχρονη εκπαίδευση καθορίζεται στο χρόνο του εκπαιδευόμενου και είναι άμεσα διαθέσιμη. Η σύγχρονη εκπαίδευση παρακολουθείται μόνο μία φορά σε συγκεκριμένη ώρα για την οποία οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται με email. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες λεπτομέρειες να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στο τέλος θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από το Σάββατο 20 Ιουνίου.
Το link της πλατφόρμας είναι το εξής: https://php.ampersand.edu.gr