Το Θέατρο Έκφραση υποδέχεται και πάλι τους σπουδαστές του

on .

ekfrasi

• Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα που επέβαλε ο κορωνοϊός», μπροστά παίρνουν ξανά οι «μηχανές» του Θεάτρου Έκφραση! Έτσι, επαναλειτουργούν τα θεατρικά εργαστήρια που απευθύνονται σε συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 11 ετών, με βάση τη σχετική απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη σεζόν λειτουργούν Εργαστήρια Θεάτρου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Το Θέατρο Έκφραση ανοίγει λοιπόν ξανά τις πόρτες για τους μεγαλύτερους μαθητές του, ενώ αναμένει σχετική απόφαση του υπουργείου και για τις μικρότερες ηλικίες σπουδαστών των θεατρικών του δράσεων.
Φυσικά, η επαναλειτουργία των δομών του γίνεται με βάση όλες τις συστάσεις και οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για την προστασία όλων από τον COVID-19.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρώτιστο μέλημα των υπευθύνων και του προσωπικού του Θεάτρου είναι η ασφαλής επαναλειτουργία των εργαστηρίων του και προς αυτή την κατεύθυνση θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα απαιτούμενα μέτρα, τόσο από πλευράς των διδασκόντων όσο και από τους σπουδαστές, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού. Εδώ απαραίτητη είναι η επίδειξη ατομικής ευθύνης από όλους!
• Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Θεάτρου Έκφραση: 26515-54505, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και στη σελίδα στο facebook: Θέατρο Έκφραση.