Ενημερωτική εκδήλωση για την Ογκολογική Φροντίδα

on .

ogkologiki

• Eσπερίδα ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Ενημερωτική εκδήλωση για τη βελτίωση της Ογκολογικής Φροντίδας και Αποκατάστασης» θα λάβει χώρα σήμερα, Σάββατο και ώρες 5.30 – 9 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών. Την εσπερίδα διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδας «Είμαστε Μαζί!» υπό την αιγίδα της Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία για ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας διαλόγου All.CanGreece, τους σκοπούς της, τις δράσεις αλλά και για το πώς η τοπική κοινωνία της Β.Δ Ελλάδας μπορεί να συμμετάσχει στην πλατφόρμα και στο δημόσιο διάλογο αλλά και να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της ογκολογικής περίθαλψης στην περιοχή.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση της πλατφόρμας Αll.Can Greece, της διεθνούς πλατφόρμας All.Can, παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Ελληνικής έρευνας All.Can για τις απόψεις των ασθενών για την διάγνωση, θεραπεία και αποκατάστασή τους, για την ανθρωπιστική παιδεία στην ιατρική εκπαίδευση, από διακεκριμένους επιστήμονες και μέλη της All.Can Greece.