Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Πνευμ. Κέντρου Ιωαννίνων

on .

PNEYMATIKO KENTRO

• Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019 παρουσίασαν χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Ακονίδου, και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε με συντομία στις εκδηλώσεις. Εξάλλου, στο χαιρετισμό του στο έντυπο πρόγραμμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για τον πολιτισμό στην πόλη μας και κάνει λόγο για ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που χαρακτηρίζεται από την εξωστρέφεια και την ποικιλομορφία.
Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου παρουσίασε αναλυτικά τις εκδηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε είναι μια μικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Πρόκειται για ένα μεταβατικό πρόγραμμα μεταξύ διοικήσεων αλλά είναι ένα πρόγραμμα που ήδη διακρίνεται από την ποικιλομορφία και στο οποίο δεν κάναμε ποιοτικές ούτε καν ποσοτικές εκπτώσεις. Η πλειοψηφία των Τεχνών εκπροσωπείται είτε με δικές μας παραγωγές είτε με επιλεγμένες προτάσεις που συμπεριλάβαμε σ’ αυτό».
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιαννάκης σημείωσε πως οι αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πνευματικού Κέντρου είναι στη φάση σχεδιασμού και επαφών και τόνισε ότι σύντομα θα παρουσιαστεί το αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο θα αναφέρεται σε όλους τους τομείς του αθλητισμού.