Μία πλατφόρμα προβολής για τις τουριστικές διαδρομές Ηπείρου

on .

touristikes

• Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ενημέρωσης του Εργαστηρίου Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής (ΕΓΕΠ) του Τμήματος Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα πλαίσια της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων 2019, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η έκθεση προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις και τους στόχους του έργου QNeST για τον Αειφόρο Τουρισμό, καθώς και για τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα που διοργανώνει το ΕΓΕΠ.
Το έργο QNeST «Δίκτυο Ποιότητας για τον Αειφόρο Τουρισμό» (Quality Network for Sustainable Tourism) ανήκει στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα INTERREG Πολυμερούς Εδαφικής Συνεργασίας Αδριατικής – Ιονίου, στο οποίο συμμετέχουν εταίροι, ειδικοί σε θέματα τουρισμού, πολιτιστικής κληρονομιάς, Μεσογειακής διατροφής και αξιοποίησης τεχνολογιών πληροφορικής, από πέντε χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία και Μαυροβούνιο).
Το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής σχεδίασε και δημιούργησε μια πληροφοριακή και συνδημιουργική διαδικτυακή πλατφόρμα για την προβολή τουριστικών διαδρομών, αξιοποιώντας ειδικά ψηφιακά εργαλεία που διευκολύνουν την προσβασιμότητα και αυξάνουν την επισκεψιμότητα. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ενημερώθηκαν για το πως μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα, με σκοπό την προβολή της επιχείρησής τους, των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών τους.
•Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 2681050234) για περισσότερες πληροφορίες.