Το 10ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης»

on .

MOYSEIO PAPAGIANNH

• Το 10ο Συμπόσιο Γλυπτικής διοργανώνουν στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» στο Ελληνικό Ιωαννίνων έως τις 7 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Β. Τζουμέρκων, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» και ο Όμιλος Φίλων του Μουσείου.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βασίλης Βασίλη, Altin Paceli, Luca Zupelli, Fatos Shuli, Βασίλης Γκεσούλης, Θεόδωρος Παπαγιάννης, Ιορδάνης Ποιμενίδης.
Και παράλληλες εκδηλώσεις
Το πρόγραμμα μέχρι τέλος
Αυγούστου έχει ως εξής:
-Αύριο Σάββατο
-Στις 8.30 μ.μ.: Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του κ. Νίκου Παπακώστα «Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων».
- Μεθαύριο Κυριακή
-Στις 8.30 μ.μ.: «Μουσικές από τον κινηματογράφο», με τους κ. Κώστα Λεοντάρη βιολί, Σοφία Πατσιούρα ακορντεόν και Φένια Τσαρσιρλή πιάνο.
- Τετάρτη 28 Αυγούστου
-Στις 8.30 μ.μ.: Ομιλία του φιλολόγου κ. Σπύρου Εργολάβου και προβολή ντοκιμαντέρ, για τους Ηπειρώτες Εθνικούς Ευεργέτες.
- Σάββατο 31 Αυγούστου
-Στις 8.30 μ.μ.: Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο ‘’ΟΒΙΔΙΑΝΑ’’, από τους κ.κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη, καθηγητή Διοικ. Επιστήμης του ΕΚΠΑ και τον Θεόδωρο Παπαγιάννη, γλύπτη.
-Στις 9.30 μ.μ.: Αφιέρωμα στην εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ», παρουσίαση της μελέτης της Εβίτας Θεοχάρη και βράβευση του κ. Βασίλη Παπαϊωάννου για τη συμβολή του στην έκδοση της εφημερίδας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό σε όλες τις εκδηλώσεις.