Φωτογραφίες και προϊόντα εκθέτει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίτσας

on .

KASTRITSA EKTHESH 26 7 19

• Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία να διοργανώσει μια πολυσύνθετη έκθεση έλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καστρίτσας. Η έκθεση θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο των παλαιών σφαγείων σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη, από τις 18.00 έως τις 22.00.
Όπως και πέρυσι, θα εκτεθούν φωτογραφίες με θέμα το χωριό της Καστρίτσας, όπου ο επισκέπτης μέσα από αυτές μπορεί να «γνωρίσει» διάφορα μέρη της όπως την Αρχαία Ακρόπολη Καστρίτσας, την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου, το σπήλαιο και άλλα σημεία που έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό.
Η διαφορά με την προηγούμενη έκθεση έγκειται στο γεγονός ότι φέτος θα εκτεθούν και βιολογικά προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής καθώς και καλλιτεχνικές δημιουργίες από δραστήριους παραγωγούς αλλά και ταλαντούχους δημιουργούς , μέλη του Συλλόγου από την Καστρίτσα.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής θα εκτεθούν από τους Κλέανδρο Τζάλλα (μέλι), Βασίλη Τζάλλα (κρασί) και τα οπωροκηπευτικά βιολογικά προϊόντα από τον Δημήτρη Νάκο. Βυζαντινές εικόνες θα εκτεθούν από την Ευαγγελία Παπαδημητρίου, ενώ θα υπάρξουν και διάφορα κοσμήματα.