«Στάση» Τσεπέλοβο για το Οδοιπορικό Υγείας

on .

vella

• Στο Τσεπέλοβο έκανε την τελευταία του «στάση» το Οδοιπορικό Υγείας, την περασμένη Κυριακή.
Την κήρυξη των εργασιών της, πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ευχαριστώντας το Δήμαρχο για τη φιλοξενία, και όσους πλαισιώνουν το Οδοιπορικό και οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν πραγματικό λειτούργημα. «Η συνέργεια και η συνεργασία έχουν πολλαπλά οφέλη. Οι άνθρωποι της υπαίθρου αισθάνονται ότι είμαστε κοντά τους, ότι δεν του εγκαταλείπουμε», τόνισε κ. Μάξιμος.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, τονίζοντας: «Ομολογώ ότι είχα το προνόμιο να παρακολουθήσω πολλές εκδηλώσεις του Οδοιπορικού στα χωριά του Δήμου μας και οφείλω να επισημάνω ότι ο Στέφανος Φούσας επιτελεί πραγματικά σπουδαίο έργο, προσφέρει με τους συνεργάτες του γνώση σε θέματα πρόληψης με τέτοιο τρόπο που οι πολίτες δεν αποχωρούν από την αίθουσα πριν την ολοκλήρωση της εκάστοτε εκδήλωσης».
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος έδωσε συγχαρητήρια στον Στ. Φούσα για την αξιέπαινη -όπως τη χαρακτήρισε- προσπάθειά του και υποσχέθηκε «να συνεχίσει τις εκδηλώσεις του Οδοιπορικού στα χωριά του Δήμου μας».
Ο π. Υπουργός κ. Αντώνης Φούσας, υπογράμμισε πως ένας από τους βασικούς στόχους της Κίνησης Αλληλεγγύης είναι η πρόληψη. «Είμαστε παρόντες γιατί αγαπάμε τον τόπο μας αλλά και ανταποκρινόμαστε στη δική σας μεγάλη αγάπη. Μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα κάτω από οποιεσδήποτε δυσκολίες και συνθήκες», υπογράμμισε.