Ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχη μουσική στην ακριτική Κόνιτσα

on .

KONITSA MOYSIKO FESTIBAL

• Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας, ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχη μουσική και δημιουργική σύμπραξη στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.
Το Σάββατο στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου το κοινό απόλαυσε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της Δημοτικής Σχολής Κόνιτσας, οι οποίοι παρουσίασαν τη δουλειά τους καθώς και την παιδική χορωδία υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Γαλίτη.
Την Κυριακή το Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκε με το μουσικό έργο του Μάνου Χατζηδάκι «Το χαμόγελο της Τζοκόντα», μια εξαιρετική παράσταση μουσικής, εικόνας και λόγου σε μεταγραφή για μαντολίνο, βιολί, φλάουτο, κιθαριστικό σύνολο, video και αφήγηση. Οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί καθήλωσαν το κοινό με το ταλέντο τους.
Το μουσικό τριήμερο ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας με τη μελωδική συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων Δήμου Κόνιτσας, που μας ταξίδεψε με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και με διαχρονική έντεχνη ελληνική μουσική.