Στον Δ. Νιαρχάκο «τα κλειδιά» της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

NIARXAKOS DHMHTRHS

• Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και μέρες έγινε και επίσημο  με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα της επιστροφής του Δημήτρη Νιαρχάκου στο πόστο του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο 50χρονος παράγοντας και πρώην προπονητής τερματοφυλάκων επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αυτό ήταν επιθυμία του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη ο οποίος είχε για 9,5 χρόνια αγαστή συνεργασία μαζί του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

- Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος αναλαμβάνει Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος και έχει συνδέσει το όνομα του με την σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία του Π.Α.Σ. ΓIANNINA με την έξοδο και την παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, το 2016. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα και όλοι μαζί ευελπιστούμε σε νέες επιτυχίες!

Αλλαγές στο επιτελείο του Θαν. Στάικου

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στους συνεργάτες του Θανάση Στάικου με τη διοίκηση να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν ο βοηθός προπονητή Μπάμπης Πενταρβάνης και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος. Από την ΠΑΕ δεν έχει γίνει κάποια επαφή με τους δύο για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και όλα συγκλίνουν στο ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Όσον αφορά τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντό αυτός έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο.

Ο Εραμούσπε ψηφίστηκε ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ 

Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Εραμούσπε με ποσοστό 22.35% αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στην ψηφοφορία της Super League.

Ο Εραμούσπε πραγματοποίησε μια καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ και αυτά αποτυπώθηκε στο ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ αλλά και γενικά στη σταθερότητα που είχε στην απόδοση του σε όλα τα παιχνίδια.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Ζήσης Καραχάλιος με 18,55% και ο Παναγιώτης Τσιντώντας με 14,44%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Player Of The Club του ΠΑΣ Γιάννινα:

1/ Ρ. Εραμούσπε 22,35%

2/ Ζ. Καραχάλιος 18,55%

3/ Π. Τσιντώτας 14,44%

4/ Γ. Παμλίδης 12,83%

5/ Σ. Πήλιος 12,46%

6/ Ε. Παντελάκης 6,64%

7/ Α. Μ. Μορέιρα 5,20%

8/ Κ. Σόρια 3,25%

9/ Κ. Ροσέρο 2,81%

10/ Κ. Μπάλαν 1,47%