Βλέπει άνοδο η Θύελλα, 1-0 την Αναγέννηση Άρτας

on .

KATSIKA

• Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Κατσικάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, με το σύνολο του Νίκου Γκούρα να παραμένει αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια και να πατά την κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 8 βαθμούς.

Καθολική η υπεροχή της Κατσικάς απέναντι στην ομάδα της  Άρτας, με τους παίκτες της Θύελλας να παίζουν με ψυχή και να φτάνουν σε μια σπουδαία νίκη.Στο πρώτο μέρος, η Θύελλα μπήκε πιο συντηρητικά, ενώ καθώς τα λεπτά περνούσαν αν μια ομάδα υπήρχε στο ματς, αυτή ήταν η Κατσικά. Στο 19΄ ο Πετρίδης εκτέλεσε πλάγιο και ο Κακαράντζας με σουτ απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία, στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του παιχνιδιού.

Μετά από σουτ του Κακαράντζα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, έμεινε το 0-0. Η Θύελλα απείλησε και είχε τις ευκαιρίες, με τον Γούλα στο 31΄με τον Κακαράντζα απο κοντά να μην προλαβαίνει την μπάλα. Στο 36΄ η ωραία προσπάθεια του Μελιγγιώτη, έφερε την μπάλα στα αντίπαλα καρέ, με τον Κωσταμένα αδύναμα να προσπαθεί για σουτ, το οποίο και μπλόκαρε ο Μπαλίζογλου. Στο 41΄παράλληλη του Μελιγγιώτη, δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι ο Κακαράντζας, ενώ στο 42΄ νέα ευκαιρία για την Κατσικά, με τον Κακαράντζα να δίνει στον Γούλα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας με το πόδι, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, δημιουργώντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις μετουσιώσει σε άλλο γκολ. Στο 56΄ γκολ για την Θύελλα Κατσικάς με τον Κακαράντζα από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, από σέντρα του Μελιγγιώτη (1-0). Δοκάρι στο 60΄ για την Κατσικά με το μακρινό σουτ του Τσουμάνη. Στο 62΄ Δοκάρι  με τον Πετρίδη να σημαδεύει για δεύτερη φορά το κάθετο δοκάρι, από σέντρα του Κολιούση.

Ο Κώστας Πάνος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει πάθει εξάρθρωση ώμου και θα κάνει σήμερα χειρουργείο. Στο 68΄ ο Κωσταμένας με σέντρα βρήκε τον Κολιούση, εκείνος επιχείρησε το σουτ, με τον τερματοφύλακα Μπαλίζογλου να αποκρούει σωτήρια. Στο 73΄το σουτ του Παππά  ανάγκασε τον Διαμάντη στην πρώτη του επέμβαση στο ματς, παραχωρώντας το κόρνερ, από το οποίο ο Κακιώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Καθολική η υπεροχή της Θύελλας, η οποία στο 77΄ είχε ακόμη μια ευκαιρία με το σουτ του Κωσταμένα από τα πλάγια, να αποκρούεται με γροθιά από τον νεαρό κίπερ της Αναγέννησης. 

Στο 80΄ σε σουτ του Πολυχρόνη απέκρουσε ο Μπαλίζογλου σε κόρνερ. Στο 84΄ ευκαιρία και πάλι για τους γηπεδούχους με τον Κυριάκο Κακαράντζα  να κάνει το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Μεγάλη ένταση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, σύρραξη όλων των παικτών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Αποβλήθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Γιωτίτσας και ο Παπακίτσος Α. λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Θεοδωρόπουλος (Γκόγκος-Δημητριάδης)

Θύελλα Κατσικάς (Νικός Γκούρας): Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος (23΄ λ. τρ. Κολιούσης), Πολυχρόνης, Τσουμάνης, Κακαράντζας, Κατσίφας (86΄ Παππάς), Κωσταμένας (86΄Μπίζιος), Γούλας (85΄ Δημητρακάκης).

Αναγεν. Άρτας (Δημήτρης Θώδης): Μπαλίζογλου, Παπακίτσος Δ., Καζέλης, Ασπροποταμίτης (58΄Γκαρτζώνης), Καλιακάτσος, Κακιώνης, Μουσιωτίτσας (85΄ Μπιθικούκης), Αρτέμης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Παπακίτσος Α.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής 

Θύελλα Κατσικάς – Αναγέννηση Άρτας 1-0

Α.Ε. Μεσολογγίου – Θρίαμβος Λούρου 1-0

Άρης Φιλιατών – Αστραπή Μεσοποταμίας 6-0

ΡΕΠΟ: Θιναλιακός

Η Βαθμολογία

1. Θύελλα Κατσικάς 8 5-2

2. ΑΕ Μεσολογγίου 7 3-4

3. Αναγέννηση Άρτας 6 4-1

4. Άρης Φιλιατών 5 8-2

5. Θιναλιακός 4 2-3

6. Θρίαμβος Λούρου 2 1-3

7. Αστραπή Μεσοποταμίας 0 1-9 

Η επόμενη αγωνιστική (31/5): Μεσολόγγι - Θύελλα Κατσικάς, Θιναλιακός - Άρης Φιλιατών, Αναγέννηση Άρτας-Αστραπή Μεσοποταμίας. Ρεπό Θρίαμβος Λούρου