Νέα του Ερασιτεχνικού

on .

LOGGADES

Για τρίτη χρονιά στην τεχνική ηγεσία των Λογγάδων ο Τάκης Γκίτσης

 

• Στην τεχνική ηγεσία των Λογγάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Γκίτσης με τον έμπειρο προπονητή να δίνει τα χέρια μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας επέλθει απόλυτη συμφωνία, έγινε απολογισμός της περσινής χρονιάς και τέθηκαν οι αγωνιστικοί στόχοι για τη νέα σεζόν. Ακόμη, στην ομάδα θα παραμείνουν οι περισσότερους παίχτες του ρόστερ (εκτός των παιδιών που θα φύγουν απ' τα Γιάννενα ή θα σταματήσουν την ενεργό δράση) και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις για τους μεταγραφικούς στόχους της καινούργιας χρονιάς.

*****

Ψήφος εμπιστοσύνης της Καστρίτσας στον Σιαφάκα

• Ο Αγροτικός Καστρίτσας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με τον προπονητή Βασίλη Σιαφάκα. Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, καθώς η άψογη συνεργασία με τους παίχτες και την διοίκηση του συλλόγου εδραιώνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Καστρίτσα ο Βασίλης Σιαφάκας ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς η οποία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Στη συνάντηση που είχα με το Δ.Σ. μου έγινε πρόταση να παραμείνω στην ομάδα και τη νέα χρονιά την οποία και αποδέχθηκα. Στόχος μας είναι και την επόμενη σεζόν να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και πρωτάθλημα και Κύπελλο».

 

*****

Ο Ανέστης Ζώης νέος 

προπονητής στην Ελεούσα

• Τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σκούφαλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση της Θύελλας Ελεούσας και αυτός είναι ο Ανέστης Ζώης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο προπονητή Ανέστη Ζώη. Καλώς όρισες στην ομάδα μας, Καλή επιτυχία!

 

*****

Ανανέωση συνεργασίας του Μετσόβου με τον Π. Κοντοδήμα

• Ο ΠΑΣ Μετσόβου ανακοίνωσε στον φίλαθλο κόσμο ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Π. Κοντοδήμα για ακόμη ένα έτος.

Ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. είναι άκρως  ικανοποιημένο από τη φετινή πορεία της ομάδας μας και ειδικότερα από τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και αποφάσισε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του προς τον προπονητή.

Από σήμερα ξεκινάει επίσημα ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο και ευχόμαστε ολόψυχα στον Πέτρο να συνεχίσει το επιτυχημένο του έργο και τη νέα σεζόν».

*****

ΕΠΣΗΠ: Μέχρι 30 Ιουνίου η επικαιροποίηση στοιχείων στο Μητρώο

• Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗΠ καλεί όσα σωματεία δεν έχουν επικαιροποιήση τα στοιχεία τους για το έτος 2023 στο Μητρώο της ΓΓΑ θα πρέπει να το κάνουν μέχρι 30 Ιουνίου όπου είναι η καταληκτική ημερομηνία ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς Ενημέρωση όλων των σωματείων που δεν έχουν ακόμη επικαιροποίησει τα στοιχεία τους στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ της Γ.Γ.Α. Πρέπει να επισπεύσετε τις ενέργειες σας για την επικαιροποίηση των στοιχείων σας για την εγγραφή στην πλατφόρμα του Μητρώου της Γ.Γ.Α. για το έτος 2023, διότι απέμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας(καταληκτική ημερομηνία η 30/06/2023)

Τα Σωματεία που δέν ολοκληρώσουν την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και δεν έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.

Επίσης όλοι οι Διπλωματούχοι Προπονητές ΟΥΕΦΑ Α-Β-ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023.

Προπονητές που δεν πράξουν από 1/4/2024 δε θα μπορούν να εργασθούν στα αναγνωρισμένα σωματεία.

1. ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022: Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

2. Για ΝΕΑ Σωματεία, μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο: Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

3. ΓΙΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022: Έχει λήξη η προθεσμία 20/4/2023