Επιστρέφει στον ΠΑΣ ο Δημήτρης Νιαρχάκος

on .

NIARXAKOS PAS

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει για τρίτη φορά ο Δημήτρης Νιαρχάκος από το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον Άρη και θα αποτελέσει το δεξί χέρι των αδερφών Χριστοβασίλη στην οργάνωση και τη λειτουργία της γιαννιώτικης ομάδας.

Ο 50χρονος παράγοντας και πρώην προπονητής τερματοφυλάκων επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα αναλάβει το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή, δηλαδή τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ ομάδας και διοίκησης. Οι φήμες αποδείχτηκαν αληθινές στην περίπτωση του Νιαρχάκου καθώς εδώ και ημέρες κυκλοφορούσε το σενάριο της επιστροφής του. 

Οι αδερφοί Χριστοβασίλη συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα και έδωσαν τα χέρια, ενώ η επιστροφή Νιαρχάκου αποτελούσε και επιθυμία του εκλιπόντος Γιώργου Χριστοβασίλη καθώς είχαν αγαστή συνεργασία για  9,5 συνεχόμενα έτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Νιαρχάκος, ο οποίος έχει σύζυγο Γιαννιώτισσα, βρίσκεται ήδη στην πόλη των Ιωαννίνων και ετοιμάζεται να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του και να οργανώσει λεπτομέρειες της προετοιμασίας, αλλά και των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς απομένουν τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του.

Η επιστροφή Νιαρχάκου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα στους φιλάθλους της ομάδας καθώς υπάρχουν εκείνοι που τον θεωρούν επιτυχημένο στο έργο του κυρίως εντός των αποδυτηρίων, ωστόσο οι σχέσεις του με τους οργανωμένους δεν ήταν και στο καλύτερο σημείο και υπήρχαν προστριβές και επεισόδια στην προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα της Ηπείρου.

Ερωτηματικό με Καρβέλη

Εκείνο που παραμένει ερωτηματικό είναι η στάση του νυν γενικού αρχηγού της ομάδας, Μπάμπη Καρβέλη, μετά τις εξελίξεις και τη διαφαινόμενη επιστροφή Νιαρχάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδερφοί Χριστοβασίλη του πρότειναν να παραμείνει στο πόστο του, ωστόσο ο Πρεβεζάνος τιμ μάνατζερ δεν έχει απαντήσει ακόμα. 

Η άρρηκτη σχέση μεταξύ Στάικου, Καρβέλη και παικτών φάνηκε σε πολλά διαστήματα της περσινής περιόδου και αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσει και ο κόουτς στην ειλλημμένη απόφαση της διοίκησης για την επιστροφή Νιαρχάκου. 

Στις 18 Αυγούστου η έναρξη του νέου πρωταθλήματος 

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 σύμφωνα με όσα αποφάσισε σε σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η έναρξή του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 18-19-20/8/2023, η διακοπή για την περίοδο των Χριστουγέννων-Νέου Έτους (16η αγ.) ορίστηκε στις 20-21/12/2023, η επανέναρξή του (17η αγ.) στις 3-4/01/2024, η λήξη της κανονικής περιόδου (26η αγ.) στις 03/03/2024. Οι αγώνες κατάταξης (Playoffs και Playouts) θα ξεκινήσουν στις 10/03/2024 και θα ολοκληρωθούν στις 12/05/2024. Ομόφωνα επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2022-23, καθώς και οι βαθμολογικοί πίνακες Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League K19 και Κ15 αγωνιστικής περιόδου 2022-23.