Ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Άρτας αύριο για τη Θύελλα Κατσικάς

on .

KATSIKA

• Την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική, Αναγέννηση Άρτας, αντιμετωπίζει αύριο στις 5 μ.μ. η Θύελλα Κατσικάς για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα με απολογισμό μία νίκη και δυο ισοπαλίες βρίσκεται στη δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος με 5 βαθμούς και με πιθανή νίκη θα πάρει ισχυρό προβάδισμα στην υπόθεση ανόδου στην παραπάνω κατηγορία, ενώ υπενθυμίζεται πως προβιβάζονται οι τρεις πρώτες ομάδες. Στις επόμενες αγωνιστικές η Θύελλα έχει δυο ματς εκτός έδρας, στο Μεσολόγγι και στην Καστοριά με αντίπαλο την Αστραπή Μεσοποταμίας, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Από το αυριανό ματς με την Αναγέννηση θα απουσιάσει ο Χρήστος Σκανδάλης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Θιναλιακό. 

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκος Θεοδωρόπουλος από τη Φλώρινα με βοηθούς τους Θεόδωρο Γκόγκο από την Ημαθία και Λάζαρο Δημητριάδη από την Καστοριά. 

Το πρόγραμμα: Αύριο, 5 μ.μ.: ΑΕ Μεσολογγίου – Θρίαμβος Λούρου, Άρης Φιλιατών – Αστραπή Μεσοποταμιάς, Θύελλα Κατσικά – Αναγέννηση Άρτας. Ρεπό: Θιναλιακός.

Η βαθμολογία: 1) Αναγέννηση Άρτας 6, 2) Θυελλα Κατσικάς 5, 3) Θιναλιακός 4, 4) ΑΕ Μεσολογγίου 4, 5) Άρης Φιλιατών 2, 6) Θρίαμβος Λούρου 2, 7) Αστραπή Μεσοποταμιάς 0.