Αναμόρφωσε το γήπεδο beach volley στο Πέραμα ο ΓΑΣ

on .

voley

• Πραγματικότητα έγινε ακόμη ένας στόχος που είχε θέσει ο ΓΑΣ. Μετά από συντονισμένες ενέργειες έγινε παραχώρηση από το ΔΣ του Σπηλαίου Περάματος ο χώρος του beach volley και των γραφείων που βρίσκονται στην παραλίμνια περιοχή του Περάματος. 

Ο σύλλογος υλοποιώντας τις δεσμεύσεις παραχώρησης προχώρησε σε αναμόρφωση του χώρου με μεταφορά νέας άμμου, η οποία πιστοποιήθηκε από την ομοσπονδία beach volley και σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ προχωρά στην πιστοποίηση της εγκατάστασης ώστε να μπορούν για πρώτη φορά να φιλοξενηθούν στα Γιάννενα επίσημοι αγώνες. Το γήπεδο Beach Volley είναι πλέον έτοιμο για προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και εργασίες για την τελική πιστοποίηση με την τοποθέτηση νέου φιλέ και γραμμών.

Οι προπονητές του ΓΑΣ, Κώστας Τσιούπης και Παναγιώτης Ντανίκας είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία τμημάτων, αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 6 χρονών και άνω, αρχαρίων, προαγωνιστικών, αγωνιστικών και ενηλίκων. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για όλα τα τμήματα τα οποία θα είναι ολιγομελή για την καλύτερη δυνατή προπόνηση.

Πληροφορίες – Εγγραφές: Τηλ. 6937151698 – 693667510