Ικανοποίηση στον Σύλλογο Δρομέων για τον 6ο Ημιμαραθώνιο

on .

SYLLOGOS DROMEON

• Με επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ιωαννίνων, τον οποίο πλαισίωσαν αγώνας 5χλμ, παιδικός αγώνας 1000μ, αγώνας 500μ ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα και με πολλαπλά μηνύματα ανθρώπινης δύναμης αποτέλεσαν οι συμμετοχές της ομάδας «Τρέξε μαζί μου», ωφελούμενοι, προσωπικό και γονείς ωφελούμενων του οικοτροφείου «Ελένης Γύρα», άτομα, γονείς και προσωπικό της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ελπίδα Ζωής». Τα δικά τους μηνύματα πάθους για ζωή έστειλαν άτομα του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος που έτρεξαν τους αγώνες των 5 και 21χλμ.

Ο παιδικός αγώνας γέμισε την διοργάνωση με χαμόγελα και παιδικές φωνές και όλοι καμάρωσαν τους αυριανούς δρομείς και πρωταθλητές. 

Οι διακρίσεις του Σ.Δ. Ιωαννίνων

Πέραν του οργανωτικού τομέα ο Σ. Δ. Ιωαννίνων είχε εκπληκτική αγωνιστική συμμετοχή και οι δρομείς του έκαναν άριστους χρόνους και πολλοί από αυτούς διακρίθηκαν σε γενικές και ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων τρίτος αναδείχτηκε στη γενική κατηγορία ο Γιώργος Γκόγκος και δεύτερη στη γενική κατηγορία γυναικών η Χρυσούλα Τζήμα. Στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 πρώτος βγήκε ο Παύλος Ζώης και τρίτος ο Ιωάννης Σταλίκας. Στην ηλικιακή κατηγορία 50-59 δεύτερος βγήκε ο Αλέξανδρος Γιώτης, τρίτος ο Ηλίας Νάτσιας και ο Ηλίας Μαστοράκης βγήκε πρώτος στην κατηγορία 60+.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, δεύτερη στη γενική κατηγορία γυναικών τερμάτισε η Θάλεια Ζώη. Στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 πρώτος τερμάτισε ο Δημήτριος Αυγήτας και τρίτος ο Ιερεμίας Χουσίδης στην κατηγορία έως 39 ετών. Ο Θεόδωρος Αρλέτος τερμάτισε πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία 50-59, ο Θεόδωρος Παπαγιάννης πρώτος στην κατηγορία 60 και άνω, η Αλεξάνδρα Σορόγκα στην ηλ. Κατηγορία 40-49 των γυναικών και η Εύη Αυδή βγήκε τρίτη στην ηλ. κατηγορία 40-49. Τέλος, τρίτος βγήκε ο Ιπποκράτης Αλέξης στην κατ. 60 και άνω και η Αρετή Αγγέλη στην κατ. 50-59.