Τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Χριστοβασίλη

on .

PAS SHMA MAYRO

Σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Γλυφάδα η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Χριστοβασίλη ο οποίος την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο. 

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΣ είναι βαρύ και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του προέδρου που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στην 15ετία που ήταν στα ηνία της ομάδας έχοντας αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη στους δύο γιούς του που θα κληθούν από εδώ και πέρα να αναλάβουν τις τύχες τις γιαννιώτικης ομάδας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης για τον Γιώργο Χριστοβασίλη λέγοντας ότι «ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια στην καριέρα μου. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Φυσικά μετά την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη σταμάτησαν και οι προπονήσεις που είχαν προγραμματιστεί το διήμερο Δευτέρα - Τρίτη, ενώ αναβλήθηκε και το σημερινό φιλικό που είχε προγραμματιστεί με τους βετεράνους. Η ομάδα ολοκλήρωσε λοιπόν τη σεζόν με τους ποδοσφαιριστές μετά την κηδεία (θα παραστούν όσοι έχουν μείνει στην πόλη) να αναχωρούν για τις διακοπές τους έχοντας μαζί τους τα προγράμματα εκγύμνασης από τον Γιάννη Ντουρουντό. Οι όποιες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

* * * 

Υποψήφιος για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Super League  για τον μήνα Μάϊο είναι ο Κέβιν Ροσέρο.

Η ανακοίνωση για την ψηφοφορία:

Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Player Of The Month Μαΐου. Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε τον Stoiximan Player Of The Month. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου και ώρα 10:00. Οι υποψήφιοι Stoiximan Player Of The Month Μαΐου είναι οι ακόλουθοι:

1. Τσούμπερ-ΑΕΚ

2. Γκρέι-Άρης

3. Τόσιτς-Λαμία

4. Τζολάκης-Ολυμπιακός

5. Μπάκιτς-ΟΦΗ

6. Τόμας-ΠΑΟΚ

7. Ροσέρο-ΠΑΣ Γιάννινα