Εμβόλιμη αγωνιστική σε Play off και play out στη Β’ Eρασιτεχνική

on .

ERASITEXNIKO

Δράση σήμερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής στους δυο ομίλους σε Play off και play out στη Β΄Ερασιτεχνική. 

Στον Α’ όμιλο η πρωτοπόρος Βονοπλαγιά θέλει τη νίκη στην Κρανούλα για να φτάσει μία ανάσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ενώ στον άλλον όμιλο η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα των Τίγρεων δοκιμάζεται στο Ασβεστοχώρι, την ίδια στιγμή που η πρωτοπόρος Νεοκαισάρεια έχει ρεπό. Στα play out στον Β’ όμιλο η προτελευταία Ζωοδόχος αγωνίζεται στην Κληματιά και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά και να ελπίζει σε παραμονή. Τέλος, στα play out του Β’ ομίλου, η Μουσιωτίτσα που μπήκε σε μπελάδες μετά την ήττα από το Βελισσάριο, αγωνίζεται στη Λιμνοπούλα με το Κάστρο.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Β’ κατηγορία - Α’ όμιλος (Play off): 5.30 μ.μ. Πωγωνάτος-Αμπελόκηποι: Νέος (Τσιάρας-Ηλία), Κρανούλα-Βουνοπλαγιά: Μαγγιώρος (Κοσίνας-Κυριαζή). Β΄όμιλος (play off): 5.30 μ.μ. Ασβεστοχώρι-Τίγρεις: Κατσικογιάννης (Κόλλιας-Παπαλαζάρου).

Α’ όμιλος (play out): 5.30 μ.μ. Περίβλεπτος-Πεντέλη: Τασιούλας (Ζιάκας-Βλαχοπούλου), 6 μ.μ. Κληματιά-Ζωοδόχος: Μπούμπας (Κολιοφούκας-Σιώμος). Β’ όμιλος (play out): 5.30 μ.μ. Κάστρο-Μουσιωτίτσα: Βλάχος (Παπαδημητρίου-Ραβάνογλου), 6 μ.μ. Δαφνούλα-Ρωμανό: Χριστοφορίδης (Αρβανίτης-Γατσόμαλος)