Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ: Ο χάρτης της σεζόν 2023-2024

on .

eskabde

• Μετά την ολοκλήρωση των playoff στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και των playout στη Γ΄ Εθνική διαμορφώθηκε το τοπίο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ το οποίο θα έχει τη μορφή ενός ομίλου.Μετά την παραμονή της Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική, οι Μολοσσοί παρέμειναν κανονικά στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. 

Οι ομάδες θα είναι δεκατέσσερις (14) με τις πέντε εξ αυτών από την Κέρκυρα (Ιόνιος, Κερκυραϊκός, Φαίακας Κέρκυρας, Λέων Κέρκυρας, Κένταυροι Κέρκυρας), δυο από τα Γιάννενα (Μολοσσοί, ΠΑΣ Γιάννινα), δυο από την Πρέβεζα (Νικόπολη, Καναλάκι), δυο από την Άρτα (Πύρρος Αρταίων, Αίας Άρτας), δύο από το Αγρίνιο (Γ.Ε. Αγρινίου, Κρόνος Αγρινίου) και μία από το Μεσολόγγι (Λέων Μεσολογγίου).

Πιστός στο πλάνο προώθησης νεαρών αθλητών ο Θρύλος Ιωαννίνων

Πιστός στο πλάνο το οποίο έχει εφαρμόσει εδώ και αρκετά χρόνια θα παραμείνει ο Θρύλος Ιωαννίνων και τη νέα αγωνιστική περίοδο με αρκετούς νεαρούς αθλητές να αναμένεται να απαρτίσουν την ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής των "πορτοκαλί" καθώς ο Λευτέρης Κοσμάς δε θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη σεζόν σχεδιάζοντας το επόμενο βήμα του.